Donk, przypomniałeś mi o innym „problemie”, który mi się nie podobał w st1300 oprócz nadmiernego ciepła na mojej prawej nodze, dealer ustawił siedzenie wysoko z tyłu i nisko z przodu, co powodowało, że moje rzeczy osobiste były stale wciskane w zbiornik, wcale nie wygodne.
Miałem bardzo duże nadzieje co do st1300, będąc wtedy „facetem Hondy” i po prostu mnie wkurza, że Honda nic nie zrobiła, aby zaktualizować lub rozwiązać niedociągnięcia, gdyby to zrobili, mógłbym jeździć ST. To samo dotyczy C14, która również nic nie zrobiła i również płacze, że się nie sprzedaje, nie trzeba być geniuszem, żeby to rozgryźć.
Zapytałem jednego z dyrektorów Kawi US, dlaczego nie dodali tempomatu, na co odpowiedział, że po prostu się nie sprzedają i zasugerował, żebym może spojrzał na ich nowy motocykl z doładowaniem, który ma tempomat. Powiedziałem mu, że nie jestem zainteresowany motocyklem sportowym, będąc starszym kierowcą i może, gdyby „zaktualizowali” C14, mogliby coś sprzedać, a ta sprawa z przepustnicą jest po prostu bzdurą, ponieważ mój 86 Wing miał tempomat z linkami przepustnicy, który działał całkiem dobrze. Nie tak dobry jak fjr, ale wciąż całkiem dobry.
Po prostu głupie, nielogiczne myślenie,,,,,, trochę jak oglądanie naszych (w USA) wybranych urzędników, zastanawiasz się, jak znaleźli drogę do pracy! Patrząc na niektóre nowe oferty motocykli, zastanawiam się, czy kiedykolwiek pytają swoich klientów, czego chcą. Patrzę na nowego Winga i po prostu myślę WTF! Ta sama podstawowa koperta co FJR, tylko 200 funtów cięższa, mniej miejsca do przechowywania i 10 tysięcy droższa, ale na pewno ma dużo przycisków i przełączników. WTF!!! Rant zakończony