Muszę wymienić opony w moim Fjr1300 z 2008 roku. Czy mogę prosić o jakieś opinie?
Opony Michelin Pilot Road 4 GT -vs- Opony Metzeler roadtec 01
Opony Michelin Pilot Road 4 GT -vs- Opony Metzeler roadtec 01
LOL Jestem dokładnie odwrotnością... jak tylko Bridgestone zużyły się w moim FJR, zainstalowałem Michelin PR4GT, jak tylko Dunlop zużyły się w moim CB 1100, założyłem Michelin PR3, jak tylko Metzler zużyły się w moim NC 750X, założyłem Michelin Road 5. Aby poprawić jakość jazdy, prowadzenie i trwałość każdego motocykla, który kupuję, jak tylko opony się zużyją, zmieniam na Michelin.Biorąc pod uwagę te 2 opcje, a właściwie każdą listę opcji zawierającą serię Michelin Pilot Road, wybrałbym cokolwiek innego. Ale dla mnie są o wiele lepsze wybory.
Darkside it.Muszę wymienić opony w moim Fjr1300 z 2008 roku, czy mógłbym usłyszeć kilka przemyśleń?
Opony Michelin Pilot Road 4 GT - kontra opony Metzeler roadtec 01
Czekaj, aż spróbujesz opon samochodowych w deszczu... lolJeździłem tylko na Pilot Roads na wszystkich moich i mojej żony motocyklach i uwielbiam je. Średnio od 12k do 15k na nich i dobrze sprawdzają się w deszczu w Oregonie. W przyszłym tygodniu wymienię FJR, ma 13,5k, więc pora.
Wysłane z mojego iPhone'a za pomocą Tapatalk